Veilig aan boord met reddingsvesten

2022-09-05
veiligevaart.nl

reddingsvestenBent u vaak op het water te vinden en wilt u ervoor zorgen dat u en uw opvarenden veilig zijn in elke situatie? Veilige Vaart heeft diverse reddingsvesten in het assortiment om te zorgen dat wie u ook meeneemt aan boord, iedereen een onbezorgde middag heeft. Ale onze reddingsvesten zijn voorzien van een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen en worden uitvoerig gekeurd. Wij hebben reddingsvesten voor kinderen, volwassenen, watersporters en zelfs honden op voorraad zodat geen één gast overgeslagen zal worden. Bent u benieuwd naar de opties? Lees dan verder!

Automatische reddingsvesten voor uw veiligheid

De reddingsvesten bij Veilige Vaart zijn automatisch opblaasbaar. Hier hebben we voor gekozen om u extra veiligheid te beiden in elke situatie. Als u onverhoopt buiten bewustzijn raakt, wordt u nog steeds boven water gehouden doordat het vest zelf lucht toelaat. U hoeft hier dus geen actie voor te ondernemen. Het reddingsvest zal zichzelf alleen opblazen als u in het water terecht komt, u hoeft dus geen reactie te verwachten bij regenval of spetters vanuit het vaarwater. Automatisch opblaasbare reddingsvesten zijn ervoor gemaakt om ook een bewusteloos persoon op haar of zijn rug te draaien zodat de luchtwegen vrij komen. Dit biedt u veiligheid in de meest extreme situaties. We hebben reddingsvesten te koop voor onder andere bij het beoefenen van extreme sporten, voor kinderen en voor honden. Bent u werkzaam op het water? Ga dan voor onze professionele reddingsvesten.

De veiligste reddingsvesten voor volwassenen

Wilt u reddingsvesten kopen? Ga dan voor onze automatische opblaasbare reddingsvesten en wees verzekerd van uw veiligheid in onverwachte situaties. Weet u niet precies welke reddingsvesten het veiligste zijn in uw situatie? Vraag onze experts dan om hulp. Dankzij onze brede keuze uit reddingsvesten van 100n, 150n, 165n, 180n, 275n en 300n zit er altijd één voor u en uw opvarenden bij. Wij kunnen u uitgebreid vertellen waar u op moet letten bij het kopen van reddingsvesten en adviseren u graag over de beste keuze voor u. Veiligheid op het water staat bij ons op nummer 1 en daarom nemen wij de tijd om u alles te vertellen wat u moet weten. Profiteer van onze kennis en ervaring en vaar veilig!

Reddingsvesten kopen voor kinderen?

Welke reddingsvest u het beste kunt kopen hangt onder andere af van uw gewicht, uw activiteiten op het water, op wat voor water u vaart en hoe snel uw boot kan. Maar niet alleen volwassenen hebben reddingsvesten nodig, zoals hierboven al besproken is hebben we ook reddingsvesten voor kinderen in ons assortiment. Kinderen zijn te klein en te licht om in veiligheid gebracht te worden door reddingsvesten voor volwassenen. Onze gebruiksvriendelijke kinderreddingsvesten komen in 100N en 150N en we hebben al reddingsvesten voor kinderen vanaf 5 kilo. Ons assortiment bestaat uit vesten in verschillende kleuren en met uiteenlopende beveiligende eigenschappen, zoals tuigjes, grijplussen en reflecterende strips.

Veilige Vaart staat voor u klaar!

Voor wie u ook reddingsvesten moet kopen, Veilige Vaart heeft ze voor u in huis. Kijk eens rond op onze website en zie zelf wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat we u verder kunnen helpen bij uw aankoop. Kies voor Veilige Vaart en ga voor veiligheid aan boord voor iedereen!